Husbilsklubben – snappat och andra Nyheter

Vi och vår omvärld - branshnyheter och uppsnappat på husbilsklubben.se

Hyr husbil och hitta din favorit

Husbilsbranschen blomstrar när allt fler svenskar hittar glädjen och friheten genom husbilen. Speciellt med hänsyn till Coronaårets omständigheter är husbilen den ideala semesterräddaren. Husbilen möjliggör både resande och socialt distanstagande samt öppnar upp en helt ny värld av möjligheter till upptäckande.

 

Vilken husbilsmodell passar oss bäst?

Husbilsmodellerna är många av en anledning – det ska finnas en husbil för flera olika familjetypers behov. Familjer har olika prioriteringar, mål, krav och syften med sitt husbilsägande. För att möta efterfrågan tillverkar husbilsfabrikerna ett brett spektrum av husbilsmodeller. De flesta har en ganska klar bild av vad de är ute efter från start. Hur som helst kan det kännas som att det blir svårare ju mer man informerar sig. Bilden klarnar av vilken husbil som passar bäst efter viss betänketid. Detaljer blir viktigare efter att ha läst in sig på fler husbilar och gjort undersökningar i värdering av husbilar. En del analysarbete som bidrar till ett trivsammare ägande.

 

Hyr en husbil för att prova på

Hur går du tillväga för att hitta just din drömhusbil? Ett bra tips är att hyra husbil. I Stockholm, inte långt från Husbilsmäklaren, finns SkandiTrip som hyr ut fina husbilar. Är ni exempelvis en tvåbarnsfamilj som fastnat för en alkovhusbil med dubbelsäng i bak, men fortfarande funderar, kan ni enkelt testa genom att hyra en sådan modell för att utvärdera. Att hyra husbilen under en kort period ger er svar på några av funderingarna och priset kan vara värt med tanke på att en investering i husbil är ganska stor.

 

Husbilsvisning och provhyra

Det är såklart stor skillnad på husbilsvisning och husbilssemester. Under en visning av husbil hinner du ytligt se och få en känsla av utrymmen och kvalitet. Men ofta krävs det lite pyssel, fix och att leva i husbilen några dygn för att känna in olika aspekter. Om du är osäker efter att ha tittat på en av våra husbilar kan du gärna fråga oss på Husbilsmäklaren vilka möjligheter det finns att hyra en husbil. Det går inte alltid, men ibland kan vi ordna en kortare hyra.

 

Husbilar till salu i Stockholm

Under vintern har vi många husbilar inne även om det inte är campingsäsong, se husbilar till salu i Stockholm. Ring eller maila Husbilsmäklaren för att boka husbilsvisning.

 

 

Back to top