HUSBILSFÖRMEDLARE VERSION 2.0

Vi ville sätta en ny standard för hur husbilsförmedlare jobbar i husbilsbranschen. Därför valde vi att lyfta husbilsförmedling i Stockholm och även i övriga landet till en helt ny nivå.

Bilbranschen har tyvärr sedan gammalt ett något slitet rykte. Ofta oförtjänt, men det har tidvis funnits skojare i branschen och det har satt sina spår. Husbilsbranschen har inte gått fri från detta och det förekommer att oseriösa husbilsförmedlare i Stockholm och i övriga delar av landet ger sig till känna för att försöka lura folk vid husbilsköp.

Vi älskar husbilsliv, husbilar och inte minst försäljning. När vi startade Svenska Husbilsmäklaren ville vi göra skillnad och bedriva husbilsförmedling på ett helt nytt sätt. Att sälja och köpa husbil skall vara roligt och en positiv upplevelse för alla parter och det har vi tagit fasta på när vi grundade Svenska Husbilsmäklaren. Husbilsmäklaren har verksamhet för husbilsförmedling i Stockholm men vi tar in säljobjekt och säljer till kunder i hela landet.

Vi vill göra det på ett sätt som kan likställas med hur en fastighetsmäklare jobbar. Där hanteringen är trygg för både säljaren och för köparen på ett sätt som vi helhjärtat kan stå bakom. Därför har vi med Svenska Husbilsmäklaren skapat ett komplett koncept där vi lyfter oss till ett betydligt större ansvar i husbilsförmedlingen än vad som är gängse i branschen. I sex steg har vi formulerat hur en säker förmedling av husbil genomförs.

Vi startade vår verksamhet där vi säljer och förmedlar husbilar i Täby, i Stockholm men vi växer så det knakar och sedan sommaren 2019 finns vi i Vallentuna. Vi är väldigt stolta över vad vi har åstadkommit och vi hälsar alla som vill vara med om en trygg, säker och effektiv husbilsförmedling välkomna till oss!

Mats Crona
Grundare av Svenska Husbilsmäklaren

HUSBILSFÖRMEDLING VERSION 2.0:

  • Trygghet för både köpare och säljare

  • Ackrediterad av Transportstyrelsen

  • Säker pengatransaktion med klientmedelskonto

  • Trygg hantering av ägarbyte

  • Garanti på köpt husbil

  • Komplett varudeklaration av objektet

  • Fullt fokus på förmedlingsuppdraget

    Inget eget lager av husbilar som konkurrerar

NÄR DU HANDLAR AV OSS

  • “Vi ville uppgradera till en nyare husbil och hittade vår drömbil hos Husbilsmäklaren. Som grädde på moset kunde de också sälja vår gamla husbil ganska omgående. För oss fungerade husbilsförmedlingen jättebra både när vi sålde och när vi köpte. Hur smidigt som helst! “Anna Hermanson, Huddinge

KONTAKTA OSS

för att få en husbilsförmedlare som jobbar på en högre nivå.

Ring oss på 08-121 471 00
eller lämna ett meddelande nedan.

(Klicka här för att läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter)

SAMARBETSPARTNERS TILL OSS SOM HUSBILSFÖRMEDLARE

En seriös husbilsförmedlare som skall bedriva husbilsförmedling version 2.0 kräver seriösa samarbetspartners. Vi har valt att jobba med några av de bästa spelarna i sina respektive branscher. Allt för att ge våra kunder, både säljare och köpare den tryggast möjliga husbilsförmedling.

Back to top