Köpa husbil säkert och tryggt

Att köpa husbil är för många en stor investering. Därför är det viktigt att du som köpare skall känna dig trygg när du handlar.

Vi har valt att ta förmedling av husbilar till en helt ny nivå i branschen för att skapa en så trygg och säker hantering som möjligt, dels för säljaren men framför allt för dig som skall köpa husbil. Vi jämför vår roll med den traditionella fastighetsmäklarens. En fast hand som hjälper er genom hela köpeprocessen med visningar, demonstration av funktioner och provkörningar. Ibland vill man komma och titta flera gånger och ofta har man många funderingar och frågor när man skall köpa husbil första gången. Vi visar gärna bilen flera gånger och svarar på alla era frågor efter bästa förmåga. Om du vill köpa husbil i Stockholm står fordonen vi säljer på vår uppställningsplats i Vallentuna, ca 20 minuter från Stockholm C. För er trygghet besiktigas och testas alla fordon på en lång rad punkter innan försäljning. När ni bestämt er för att köpa husbil av oss har vi tillsammans en tydlig kontraktsgenomgång samt erbjuder demonstration av fordonets funktioner.

Finansiering när du vill köpa husbil

Vi kan hjälpa er med en förmånlig finansiering genom våra samarbetspartners och vi ordnar all administration kring ägarbytet och registrering. För er säkerhet låses köpeskillingen på ett separat klientmedelskonto, som är skyddat och reglerat enligt lag, till dess du står som ägare på bilen. Om du precis har börjat att leta efter husbil kan det vara värt att läsa på vår sida med tips och råd vid köp av fritidsbilen. Det är viktigt att du försäkrar fordonet när allt är klart, men som en extra trygghet skickar vi med en av branschens bästa gararantier som omfattar en garanti på 6 månader med möjlighet att förlänga till 12 eller 24 månader. Titta gärna igenom vår sida med begagnade husbilar för att se vad vi har inne för försäljning just nu. Kontakta oss ifall du vill komma och titta på någon av våra husbilar eller ifall du har några frågor inför beslutet att köpa husbil av Husbilsmäklaren.

KÖPA HUSBIL I STOCKHOLM

Vi har en försäljningsdepå i Vallentuna, vilket är perfekt för dig som vill köpa husbil i Stockholm. Det tar ca 20 minuter att åka dit från Stockholms C.

Tjej vill köpa husbil i stockholm

Att köpa husbil av Husbilsmäklaren:

  • 6-24 MÅNADER GARANTI
  • Förmånlig finansiering
  • Fordonet är fukttestat av oberoende part
  • Fordonet är funktionstestat
  • ”Att köpa husbil var en stor affär för oss. Vi ville vara säkra på att allt gick rätt till och att vi inte skulle bli lurade. Husbilsmäklaren såg till att alla papper var i sin ordning. Det kändes både tryggt och säkert.”Per Johansson, Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi hjälper dig med ditt husbilsköp

Ring oss på 08-121 471 00
eller lämna ett meddelande nedan.
Vi återkopplar snarast möjligt!

(Klicka här för att läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter)

SAMARBETSPARTNERS TILL HJÄLP NÄR DU SKALL KÖPA HUSBIL

Det är många saker som skall fungera i samband med att du skall köpa husbil av oss. Här är några av våra samarbetspartners som utför besiktningar och tester samt är till hjälp med garantiförsäkring. Vi samarbetar också med finansieringsbolag som kan vara till stöd för finansiering. Vi jobbar med kända, kompetenta och seriösa samarbetspartners. Allt för att du skall vara trygg när du bestämt dig för att köpa husbil av Husbilsmäklaren.

Back to top