Garanti och försäkring

Att köpa husbil skall vara säkert och tryggt och det är det om man har en omfattande garanti för sitt köp. Både under köpeprocessen men även efter det att man har köpt sin husbil. En av de stora fördelarna när du har valt att köpa husbil av Husbilsmäklaren är att vi lämnar 12-36 månaders garanti på alla begagnade husbilar vi säljer. Vi har valt att arbeta med Solid Försäkring som erbjuder en av marknadens mest omfattande garantiförsäkringar gällande fritidsbilar och fritidsfordon. Den garanti vi lämnar med när du har köpt fritidsbilen av oss omfattar samtliga delar som garantiförsäkringen täcker. Som köpare behöver du inte göra någonting, utan Husbilsmäklaren sköter all administration för att teckna garantiförsäkringen. När ni har köpt begagnad husbil av oss är det en fördel om ni läser igenom vad försäkringen omfattar. På Solids hemsida för försäkringen kan man läsa mer. Klicka här för att läsa mer om garantins omfattning och villkor.

Viktigt att tänka på är att garantiförsäkringen och dess garanti inte ersätter den vanliga husbils- eller fritidsbilsförsäkringen, trafikförsäkring etc. Sådan försäkring tecknar du separat hos ditt försäkringsbolag när köpet är slutfört.

 

Fel på bilen?

Ibland har man otur och om ni upptäckt ett fel på bilen som ni vill reklamera skall ni ta kontakt direkt med Solid Försäkring så hjälper de er med garantiärendet.

Kontakta Solid Försäkring utan dröjsmål på telefon: 044-24 25 00

VIKTIGT OM GARANTI:

  • Skada/fel skall anmälas till Solid Föräkring
  • Anmäl fel utan dröjsmål
  • Vänta med verkstadsbesök. Kontakta Solid Försäkring först.

SAMARBETSPARTNER FÖR GARANTI

När vi förmedlar husbilar har vi hjälp av flera olika samarbetspartners som är en stor del till att vi kan erbjuda branschens tryggaste förmedlingskoncept för husbilar. Detta gäller oavsett om man skall köpa husbil eller sälja husbil. Vår 12 månaders garanti omfattas av en försäkring från Solid försäkring.

Back to top