Husbilsmäklaren Exclusive

Att förmedla exklusiva lyxhusbilar och exklusiva husbussar skiljer sig avsevärt från att förmedla vanliga husbilar. Därför har vi skapat ett helt eget segment inom Husbilsmäklaren, anpassat för dig som vill sälja en sådan husbil. Det handlar inte enbart om att dessa husbilar ofta är betydligt större eller kräver en avsevärt större investering hos köparna utan också om att de rent tekniskt är mer komplicerade.

Det finns ofta fler funktioner och helt andra lösningar som kräver speciell kunskap och kompetens för att funktionstesta, varudeklarera och för att kunna göra en korrekt värdering av en exklusiv husbil.

Utöver det krävs det att man känner till den speciella marknad som råder för exklusiva husbilar samt att man har kunskap och förståelse att möta köparna på denna marknad för att kunna göra en så bra affär som möjligt.

 

Husbilsmäklaren Exclusive

Husbilmäklaren Exclusive, är ett speciellt utformat koncept där vi har fångat upp både teknisk- och marknadsmässig spetskompetens för att på bästa sätt förmedla exklusiva husbilar vilket gör oss till specialister inom detta område. Till oss har vi bland annat knutit specialtekniker med mångårig erfarenhet av att felsöka och reparera exklusiva husbilar och husbussar.

Kräsna köpare kräver personligt engagemang

Vi har ett brett kontaktnät och värdefulla marknadsföringskanaler för att hitta rätt spekulanter som vi tar oss tid att möta på ett engagerat och personligt sätt vid tidsbokade VIP-visningar. Vi månar om att köparna skall få ett tydligt prospekt med all info kring fordonet som hjälper dem i sitt köpbeslut. Tillsammans med våra samarbetspartners hjälper vi dem att hitta ett bra finansieringsupplägg.

Nöjda köpare medför nöjda säljare

Vi lägger stor vikt vid att köparna åker iväg nöjda i sin nya lyxhusbil. Därför får köparen en grundlig genomgång av husbilen med vår specialtekniker. Då går vi igenom hur alla funktioner och finesser som finns i husbilen fungerar samt hur man gör iordning bilen för vinterförvaring etc. Som en extra trygghet tar vi på oss försäljningsansvaret vilket för köparen innebär att vi lämnar garanti på fordonet. För er som säljare innebär det att köparen inte kan göra anspråk gentemot er ifall något fel skulle uppstå i efterhand.

Kontakta oss

Vi hjälper dig att sälja din exklusiva husbil
Ring oss på 08-121 471 00
eller lämna ett meddelande nedan.

(Klicka här för att läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter)

VÅRA SAMARBETSPARTNERS VID FÖRSÄLJNING AV EXKLUSIVA LYXHUSBILAR

Back to top