Begagnade husbilar till salu

Nedan visas begagnade husbilar vi har till salu

Husbilsmäklaren säljer begagnade husbilar. Alla fordon är funktionstestade, fukttestade och gasoltestade. Allt för att våra kunder skall vara trygga med att veta vad de får när de köper begagnade husbilar av oss. Utöver det ger vi 6 månaders garanti när du köper husbil av oss med möjlighet att förlänga till 12 eller 24 månader. Genom våra samarbetspartners kan vi dessutom erbjuda en mycket bra finansiering. Om du söker en specifik husbil som vi inte har inne för tillfället är du välkommen att kontakta oss. Vi har ett brett kontaktnät som vi samarbetar med kring köp av begagnade husbilar och det kan hända att vi eller de har just den husbil ni är intresserade av på ingång. Om du skall handla husbil för första gången kan det vara värt att läsa våra tips och råd vid köp av husbil.

Köp husbil i Stockholm – Inbyte

Husbilsmäklaren i Stockholm har möjlighet att ta in din husbil, personbil eller båt som inbyte vid köp av husbil hos oss i vår Vallentunaanläggning utanför Stockholm om objektet faller in under våra kriterier. Även om du inte bor i Stockholm och kan komma på en gång och visa upp husbilen eller ditt fordon kan vi oftast göra en bedömning av mellanpriset ändå.

Hitta Husbilsmäklaren i Stockholm

Om du vill komma och titta på husbilar och köpa husbil i Stockholm eller om du vill sälja husbil i Stockholm är du välkommen till vår anläggning i Vallentuna strax utanför Stockholm. Det är det enkelt att hitta till vår Stockholmsanläggning. Oavsett om du åker bil från Stockholms City eller från andra delar av landet eller med allmänna färdmedel från Stockholms central går det snabbt och enkelt. Klicka här för att se Husbilsmäklarens öppettider och adressuppgifter för anläggningen i Stockholm.

Körkort för att köra begagnade husbilar

De begagnade husbilar som Husbilsmäklaren säljer är klassade som personbil där inget annat anges. Detta innebär att det räcker med ett B-körkort för att köra husbilar som väger upp till  3500 kg. Sverige har en undantagsregel som säger att om du har haft B-körkort sedan före 1996 och inte har haft det indraget så får du köra personbilsklassade fordon som väger mer än 3500 kg. Detta gäller även begagnade husbilar som väger mer än 3500kg och är personbilsklassade. Om du tog körkort efter 1996 eller har fått körkortet inkallat måste du ha ett C1-körkort. Läs mer om körkort transportstyrelsens sida om körkort.

Back to top